Jan 19, 2015

On the way


     Numele lui e Vali.
 Are 8 frati. 
Părintii nu lucrează, trăiesc din alocatie.
 Are 12 ani si îi place foarte mult matematica.
 Privirea lui a fost dresată să stârnească milă...


4 comments:

  1. Bai nu te supara ca iti zic, da esti fraiera tare. Vali cerseste toata ziua pe la semafoare si iti zic eu ca are mai multi bani decat avem eu si tu la un loc. Lui Vali ii place matematica pentru ca isi numara banii. Privirea lui a fost dresata sa starneasca mila pe naiba, mie-mi inspira teama si nu mai stiu de cate ori au tras alde Vali si altii ca el de geanta mea pe strada.

    ReplyDelete
  2. si ce întelegi tu prin faptul că "privirea lui a fost dresată să stârnească milă"? nu cumva că părintii sau nu se stie cine îl trimit fortat sau nu la cersit si că lucrul acesta se datorează mediului în care trăieste si al cărui produs este. Ce vină are că nu s-a născut si el într-o familie ca a ta ca să aibă ce geantă păzi?

    ReplyDelete
  3. Draga mea,ce pastele ma-sii de treaba nu pricepi ? Blogul tau e de cacat,articolele sunt de cacat si promovezi tigani,babe care posibil se trag din tigani si cantareti la flaut care surpriza ! sunt tot tigani.Chiar esti atat de chioara si nu vezi ca multa lume te critica si tu o tii pe a ta cu bunul si frumosul ? ce dracu vrei sa faci din societatea asta ? vrei sa ne oprim la tigani pe strada si sa spunem " Aa,ce dragut esti tu.Poftim,ia poseta mea."
    Stiu ca o sa te iei de limbajul meu ca o desteapta ce vrei sa pari..nu te deranja; sunt profund constienta cum vorbesc dar prefer sa-l injur pe Vali al tau cand trage de poseta mea decat sa-i fac poza si probabil sa fuga cu telefonul meu..:)

    ReplyDelete
  4. Nu, nu vreau sa le dai nimic. Vreau ca societatea sa se implice in educatie si nu numai, sa se inlature conditiile propice cersitului. Inainte de toate, sunt oameni si ar trebui invatati sa se poarte ca atare.
    Pana la urma, internetul ofera o cale de libera exprimare. Oamenii caută, uneori găsesc ceva ce le place, iar alteori nu. De obicei revin la site-urile care îi atrag, spre deosebire de dumneata care prin insistenta dovedesti o implicare personala. Daca esti de parere ca imi voi inchide blogul din cauza comentariilor negative, te inseli, pentru ca numarul celor care apreciaza ceea ce scriu e mult mai mare. Cel putin eu am curajul sa imi exprim opiniile deschis, oricat de diferite ar fi, spre deosebire de anonimi.

    ReplyDelete