Feb 8, 2015

O găsiti în fată la Poem !

      
Ea crede că o floare poate aduce primăvara.

4 comments:

  1. Faptul ca i-ai facut poza undei batranici care abia isi duce zilele si ne-ai spus ca o gasim in fata la Poem Caffe,asta nu inseamna ca ai ajutat-o intr-un fel.Banuiesc ca ai vrut sa ne aduci in prim plan greutatea unora din zilele noastre si speranta acestora fata de societatea in care traim.Daca tu crezi ca acea femeie "crede că o floare poate aduce primăvara" inseamna ca esti extrem de naiva,as putea chiar sa fortez putin nota sa zic prostuta pentru ca o persoana care a prins revolutia si care probabil are de 3 ori mai mult varsta ta si are o experienta de viata pe care tu probabil nu o vei atinge,poate gandi o tampenie atat de mare.Trezeste-te !!! Societatea in care traim nu e plina de floricele in miezul iernii si unicornii nu zboara de colo-colo.Faci un bine oamenilor cand chiar ii ajuti,le dai un ban,le dai ceva de imbracat,de mancat si alte chestii nu cand le iei interviul si le faci poza.Nu cred ca oamenii isi doresc sa fie pozati,isi doresc o viata mai buna.

    ReplyDelete
  2. 1.Nu am pretins că o ajut prin această poză.
    2.Nu esti în măsură să comentezi experienta mea de viată.
    3.Acelei femei i-a făcut o deosebită plăcere faptul că am vrut să îi fac o fotografie.
    4. Iar prin METAFORA " o floare aduce primăvara" am vrut să surprind optimismul ei si faptul că e încă plină de sperantă si îti zâmbeste fie că îi dai ceva sau nu
    5.Oamenii nu au nevoie să li se dea lucruri, ei trebuie învătati să si le procure si nu prin furt. Pe de altă parte, de multe ori e mai importantă atentia si o vorbă bună decât ajutorul material care nu poate fi mereu foarte consistent.

    ReplyDelete
  3. In momentul in care cineva ca batrana fotografiata de tine cerseste in fata la poem, este de inteles ca nu are bani si singurul mod prin care si-i poate procura este prin cersit. Ar fi fost un gest frumos ca tu sa i dai macar 2 lei sa si ia 2 paini, nu sa ii faci o poza care nu o incalzeste cu absolut nimic. Tu ai impresia ca prin aceste lucruri marunte schimbi societatea si lumea asta mizera. O poza si o floare nu aduc absolut nici o schimbare. Nu mai gandi atat de idealist.

    ReplyDelete
  4. Nu ai de unde sa stii ca nu am ajutat-o, dar nu e cazul sa ma laud cu asa ceva pe aici.Cel putin ea nu se limiteaza la cersit, ea vinde flori.

    ReplyDelete