Dec 15, 2014

Crăciunul nu e doar în familie!

             
În pragul sărbătorilor de iarnă, Asociația Clubul de turism PROILAVIA Brăila vă invită sâmbătă, 20 decembrie 2014, ora 10, la Centrul Multicultural și de Recreere „ Poarta Cetății Brăila”, str. Ana Aslan nr. 27-29, la evenimentul cultural-artistic 
„ Copii pentru copii”.
          Va fi o expoziție cu vânzare în scop caritabil de felicitări realizate manual prin tehnica quilling.
          De asemenea va avea loc și un spectacol în care se vor interpreta poezii, colinde, cântece la chitară. Pe fundal vor fi proiectate fotografii de iarnă realizate de membrii Clubul de turism PROILAVIA.
           Felicitările sunt realizate de către copii, care învață tehnica quilling în cadrul unor ateliere cu tema sărbători de iarnă și Crăciun (felicitări quilling și colaj) în cadrul proiectului “ Copii pentru copii” derulat de Clubul de turism Proilavia cu sprijinul Consiliului Județean Brăila.
          Din fondurile obținute, membrii Clubului de turism Proilavia vor lua cadouri de sărbători pentru copii din comuna Traian, jud.Brăila, oferindu-le astfel o bucurie de Crăciun.

 Eu am participat la atelierul de quiling de săptămâna trecută si vă pot spune că se crează o atmosferă extraordinară de prietenie si relaxare. Cei mici sunt de-a dreptul simpatici, deja experti în această nouă artă, iar Flori, coordonatoarea activitătii, explică cu răbdare fiecăruia si dezvăluie din tainele acestui mestesug. M-am distrat pe cinste alături de prietenele mele si vom merge si săptămâna aceasta marti si joi de la ora 14:30 la acelasi centru "Poarta Cetătii"- clădire nou renovată care m-a uimit prin arhitectura deosebită si aerul primitor al fostei case cu stafii, seamănă a Nică Petre pentru cunoscători. Vă invităm si pe voi alături de noi, dacă nu la atelierele de marti si joi, măcar sâmbătă la spectacol pentru a da sens deplin trudei celor mici care vor face fericiti tot niste piciDacă doriti să faceti ceva deosebit în perioada sărbătorilor , acum aveti ocazia! 

No comments:

Post a Comment